Presentkorgar med blommor kan verkligen lysa upp någons humör i nästan alla tillfällen. Blommor kan uttrycka nästan alla slags känslor. Det kan också tjäna det enklaste syftet att lägga till lite färg eller liv i ett rum. Det stora sortimentet av blommor och färger ger dig ett stort urval av möjliga mönster. Så du skulle veta vilken design du ska välja om du planerar att beställa blommor till någon eller för ditt hem, här är några av arrangemangen du hittar tillgängliga i butiker.

Det vanligaste och praktiska arrangemanget av blommor du ser är den cirkulära designen. Du ser normalt detta i matbord, eftersom det är tänkt att ses från valfri vinkel. Om du funderar på att ge presentkorgar med blommor för tillfälliga tillfällen som att säga ett enkelt ”tack” eller önskar att någon ska bli frisk snart är detta ett bra designval. Dess storlekar varierar från petite till tall. Du kan välja beroende på betydelsen av tillfället eller storleken på bordet som det ska placeras på.

En triangulär blomman är också en favorit. Det är dock mer elegant än det cirkulära med sitt höga centrum och breda bas. Det används bäst för ceremonier och visas mot en vägg eller på ett altare eller ett konsolbord. Liksom cirkuläret finns det också i olika storlekar eller höjder. Den lilla är ett bra val för tillfälliga tillfällen och den högre, för speciella evenemang och människor.

Presentkorgar med blommor kan också åtföljas av andra artiklar som chocklates, vin, cigarrer, parfymer, olja – Läs mer

Blommanordningens platta eller fläkt är något som är reserverat för visning och inte för gåvor. Blommorna sprids horisontellt, vilket gör dem till en fin touch på bord för bröllop och andra formella eller romantiska tillfällen. Den platta designen gör det enkelt för personer i bordet att konversera.

Om du vill ha unika arrangemang, välj en halvmåneform eller en ikebana. De kan båda användas för visning och för gåva. Det asymmetriska tilltalet av det halvmåne arrangemanget kommer definitivt att uppmärksamma det. Någon som älskar kreativitet kommer säkert att uppskatta detta.

Det här är bara några av de mönster som du hittar i blomsterbutiker idag. Du ser definitivt fler alternativ när du handlar. Du kan till och med be blomsterhandlaren anpassa efter ditt evenemang eller för den person du ska ge den till.