Presentkorgar är roliga att göra och ännu roligare att ge eftersom de får mottagaren att känna sig som om de får en present som är full av godbitar.

Det kan finnas många förpackade presentkorgar som finns tillgängliga på marknaden, men det kan vara så mycket mer spännande att göra dina egna. Detta utnyttjar din kreativitet, och det hjälper dig också specifikt att välja objekt inuti, som du kan basera på mottagarens personlighet och smak.

En av de mest populära idéerna om presentkorg skulle vara presentkorg för badrum. Den grundläggande presentkorg för badrum skulle naturligtvis innehålla en loofah, tvål eller badgel, schampo och balsam. För att jämna upp denna typ av presentkorg kan du slänga in några mer, lyxigare godsaker för att ge den traditionella presentkorgen för badrummet en mer spa-känsla. Lägg till en flaska badsalter, några ansiktsmasker och doftljus.

En annan typ av presentkorgidé skulle vara en matlagningskorg. Det här är en fantastisk gåva för dig som alltid sminkar och lagar upp något i köket. En köksgåva kan innehålla några val av köksredskap. Du kan också lägga till ingredienserna för ett visst favoritrecept tillsammans i korgen. En annan idé skulle vara att köpa några bakutgåvor av matlagningsmagasiner, binda upp det med ett fint band och lägga dem i korgen.

En av de roligaste presentkorgidéerna skulle vara matgåvan i korgen. Detta är en bra present om du har en naturlig kock. Få din matkorg att se extra festlig ut med olika bakade varor som kakor och muffins. Du kan kombinera några enkla runda kakor med cake pops och väl dekorerade cupcakes. Du kan också lägga till parfymer, vin, E cigg och flera andra föremål beroende på personen du vill gåva.

Julen är den säsongen då människor är förtjust i att ge gåvor till varandra, och här är några bra korggåvaidéer till dig under semestern.

Du kan bidra till personens bord genom att förbereda en speciell julmatgåva i korgen. Du kan lägga i skinka, en flaska att dricka, en fruktkaka, choklad och lite färsk frukt. För att lägga till lite överraskning, eftersom överraskningar är en så viktig del av julen, kan du placera ett kuvert med några spa-presentkort längst ner i korgen. Lägg den i en plastpåse för att skydda den från maten som skulle placeras ovanpå. Du kan göra samma typ av korgklapp till nyårsdagen, förutom att du kan lägga till några partypoppar och plasthorn.

Kom ihåg att utmana din kreativitet inte bara med vilken typ av saker du ska lägga i din korggåva, men med hur du kommer att dekorera din korg också. Du kan göra din korg verkligen attraktiv med band och charm från konst- och hantverksbutiken. Till och med en söt liten fylld leksak kan ge din korg en riktigt söt charm.