Uppgiftsbelysning

En av de viktigaste delarna av en bra kökdesign är att involvera arbetsbelysning för specifika områden i köket. Från spisskåp till bänkskivor finns det gott om utrymmen där en direkt källa är nödvändig för att området ska vara mest användbart. Utan en bra källa för upplysningsbelysning över spis, disk, diskbänk och apparater, kan vardagliga jobb som tvätt av disk, hackning av grönsaker eller matlagning av hamburgare i bästa fall vara svåra.

Pendelbelysning

En av de mest användbara källorna för uppgifter belysning för köket, en pendel stil lampa är bra från alla takhöjd och över alla disk eller matplats. Hänglampor fungerar bäst över köksöar och inbyggda matplatser. Hängen nyanser finns i en mängd olika färger och former så du kommer att vara säker på att få den perfekta hängen nyans för din kök design.

Infälld belysning

En annan stor källa för uppgifter belysning är den infällda burk. Dessa glödande taklampor är ur vägen och enkla att kontrollera med tillägg av en dimmerbrytare. Strålkastare riktar rakt ner på arbetsytan för det ultimata i ljusa och väl upplysta arbetsområden. Skruva ner dem lågt och få en perfekt mjuk glöd för nattljuslysning.

Omgivande belysning

Den omgivande ljuskällan gör att hela rummet känns som att det tänds från alla håll. Den bästa källan är solen. Även om det inte alltid är möjligt att ha en takfönster, fönster eller dörröppning till solskenet, erbjuder andra omgivande källor som lysrör och LED en mjuk omgivande glöd till alla köksdesign.

Alkoljus

Med tillägg av takfack, kronformning eller drop down cove kan du få den ultimata designen för belysning av köket. Oavsett om du använder LED-lampor eller baslampor, skapar alkov ett ljust utrymme högt upp på takarkitekturen, vilket hjälper till att accentera ditt tak medan du skapar en omgivande glöd i hela köket.